Winkelboulevard Zuid winnaar MKB Winkelstraat van het jaar 2013

Business Coach Breda als exportproduct – Interview met Farid Darkaoui
26 november 2013
Gemeenten leren van de Bredase aanpak
7 januari 2014

De jarenlange inzet van gemeente Rotterdam, deelgemeente Feijenoord, Perron 14, ZakenExpert, Eigenaren Platform, winkeliers en winkelend publiek werpt op allerlei gebied haar mooie vruchten af. Op vrijdag 22 november jl. mocht de Ondernemersstichting en het Programmateam tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Spartastadion, de orkonde van de “MKB Winkelstraat 2013” in ontvangst nemen. Met deze prijs heeft de Winkelboulevard Zuid de andere genomineerde en gerenommeerde winkelstraten Bergsedorpstraat en Lusthofstraat achter zich gelaten. Bij de prijs behoort ook een tegel die uiteraard een mooi plekje op de Winkelboulevard zal krijgen. Wanneer dit gebeurt is nog niet bekend.

Op de foto in het midden Ismet Duman (penningmeester), Mila Bhageloe (secretaris), Nico Oosterhof (voorzitter) van de stichting Winkelboulevard Zuid. Tevens ondernemers op de Winkelboulevard Zuid, resp. eethuis Lokantam, Zuid Makelaars en Easywash. Links op de foto de voorzitter van de MKB Prijs.

Zaken Expert is onderdeel van de integrale aanpak en is verantwoordelijk voor het brancheringsmanagement en de ondersteuning en advisering van het bestuur van Ondernemersstichting Winkelboulevard Zuid