Vijfhonderdste pupil Business Coach Breda

Grootste Simit Sarayı van Europa geplaatst
19 februari 2013
Innovatie winkelgebied Osdorp Centrum
4 april 2013

18 maart 2013

Onze vijfhonderdste pupil is succesvol gestart dankzij Business Coach Breda. Dr. Worst, de kersverse onderneming van Jeroen de Bont, viert haar opening. In Barbershop ‘Simon Says’ werden verder nog bedrijfspitches gehouden in de aanwezigheid van de businesschoaches, journalisten en wethouder Meeuwis.

Business Coach Breda

In de publiciteit:

 

BN DeStem

‘Business coach Breda mag niet verdwijnen’

BREDA – Wat wethouder Cees Meeuwis betreft is het duidelijk.

De business Coach Breda moet gewoon een vervolg krijgen. “Dit project loopt zo goed. We gaan hier niet mee stoppen”, zegt hij vrijdag nadat hij Dr. Worst, Jeroen de Bont, heeft gefeliciteerd. Hij is de vijfhonderdste kandidaat-starter.

lees verder

BredaVandaag.nl

Dr. Worst is 500e pupil Business Coach

In de barbershop ‘Simon Says’ aan de Markendaalseweg was het behoorlijk krap. Een aantal journalisten, businesscoaches en wethouder Meeuwis waren in de zaak voor de bedrijfspitches van zeven jonge ondernemers en de ‘opening’ van Dr. Worst.

lees verder

Breda.nl

Breda geknipt voor ondernemerschap

Op 15 maart heeft Cees Meeuwis, wethouder Werk en Ondernemen, de 500e starter in de bloemetjes gezet bij kapper Simon Says, de eerste startende ondernemer uit het project Business Coach Breda. Tijdens het bezoek presenteerden 7 geselecteerde startende ondernemers uit het netwerk van Business Coach Breda in 1 minuut hun bedrijf aan de wethouder.

lees verder