UWV en gemeentelijke trajecten naar zelfstandig ondernemerschap

Zaken Expert heeft met UWV en diverse gemeenten raamovereenkomsten voor het uitvoeren van trajecten voor werkzoekenden richting ondernemerschap. Voor UWV worden verzorgd:

– Modulaire diensten

 

Coaches van Zaken Expert zijn actief in heel Zuid en West Nederland. Zij beschikken over zowel een achtergrond als coach als ook ondernemer/marketeer/bedrijfskundige. Coaches van Zaken Expert zijn mensenkenners. Daardoor weten zij allereerst verbinding te leggen met cliƫnten die ondernemerschap overwegen. Essentieel is ook kennis van vele branches om een succesvolle marktintroductie in te kunnen schatten en in de toekomst mogelijk te maken. Die combinatie van inzicht in mens en markt is uniek en maakt dat Zaken Expert toonaangevend.

Tenslotte beschikken Zaken Expert en coaches over een zeer uitgebreid landelijk netwerk waardoor zij in staat zijn kandidaat ondernemers te introduceren bij voor hun nuttige en waardevolle partijen. Daarbij kan gedacht worden aan: marktverkenning, stages, verkrijgen klanten, financiering en bedrijfshuisvesting, personeel, etc.