Nieuwe Binnenweg Rotterdam online!

Vestig je speciaalzaak naast de supermarkt
6 september 2011
Bedrijven Investeringszones in Den Haag succesvol begeleid
6 september 2011

Ook ondernemen op de Nieuwe Binnenweg? Kijk op http://www.nieuwebinnenweg.eu voor een indicatie van beschikbare panden en neem contact op met Hans van Agt. Hij is brancheringsmanager op de Nieuwe Binnenweg en kan u helpen en informeren betreft de gunstige vestigingsvoorwaarden!

Leefwereld
Het gebied tussen de ‘s Gravendijkwal en de Claes de Vrieselaan speelt een belangrijke rol in het ‘Leef’ concept. Ondernemers op het gebied van design, wonen, mode en bijou typeren dit stuk van de Nieuwe Binnenweg. Trendy winkels als Buningh Interieur, Seventies Design en de fairtrade producten van The Hubshop op Nieuwe Binnenweg 195 bepalen dan ook het beeld. Ben jij ook beeldbepalend?

Culinaire wereld
De dagelijkse boodschappen, trendy food en de traiteurs uit het luxer segment; het gedeelte tussen de Claes de Vrieselaan en de Heemraadsingel is met name sterk in het ‘Culinaire’ concept. Albert Heijn en Vermeyden Delicatessen zitten er al. Wie volgt?

Avontuurlijke wereld
Het gebied tussen het Heemraadsplein en Lage Erfbrug, gaat op de avontuurlijke tour. Naast de MCD-supermarkt voor dagelijkse boodschappen, zet het ‘Avontuurlijke’ concept vooral in op winkels die zich richten op specifieke doelgroepen. Wereldlijk en exotisch, zoals Grand Café De Olijventuin, de Waart Tropische Producten en Subliem partykleding, Zin in avontuur?

http://www.nieuwebinnenweg.eu