Dit product bestrijkt een periode van enkele maanden en is er op gericht om de kandidaat te begeleiden in de eerste (zeer belangrijke!) periode na de start. De praktijk leert dat deze eerste maanden cruciaal zijn. De kandidaat loopt tegen zaken op waar hij/zij niet direct een oplossing voor weet, het opbouwen van een klantenbestand valt tegen in de praktijk etc.

De meest effectieve aanpak in deze fase is om regelmatig bij te praten met de kandidaat en deze praktisch en persoonlijk te helpen bij de verschillende zaken waar hij / zij tegenaan loopt.

Elke twee weken worden de financiële en commerciële resultaten van het bedrijf bekeken en wordt de gevolgde aanpak van de kandidaat kritisch onder de loep genomen. Vervolgens worden praktische en duidelijke afspraken voor de volgende twee weken afgesproken. Waar mogelijk en wenselijk introduceert Zaken Expert de kandidaat bij voor de klant belangrijke personen / instanties / bedrijven.

Meer weten?
Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons, dan versturen wij u de benodigde informatie en nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek.