Ondernemers, dat zijn wij
Meer dan tien jaar geleden is Zaken Expert  opgericht met de visie om Nederland ondernemender te maken. Zo zijn in de afgelopen jaren duizenden ondernemers succesvol naar een eigen bedrijf begeleid en bestaande ondernemers zijn gaan excelleren.

In de loop der tijd zijn er duizenden business plannen, levensvatbaarheidtoetsen en economische visies geschreven en dat is nog maar een kleine greep uit onze repertoire. Een resultaat om trots op te zijn!

Gerenommeerd Onderzoeksbureau EIM heeft onderzoek uitgevoerd naar de effecten van de business coaching en advisering bij 322 ondernemers die door Zaken Expert zijn begeleid. Daaruit bleek dat 96% van deze ondernemers na 2 jaar nog steeds bestaat. Een cijfer die nergens in Nederland voorkomt. Daarnaast is Zaken Expert cum laude geslaagd bij deze ondernemers.

Business Sherpa: Ondernemerschap verheven tot perfectie
Graag presenteren wij ons programma: Business Sherpa!

business-sherpa-2

De Sherpa’s zijn niet zo maar een metafoor voor ons programma. Het is een volk die ten zuiden van de Grote Himalaya leeft. De Sherpa’s zijn bekend vanwege hun verdiensten voor het alpinisme als klimmer en berggids. Om de mount Everest te beklimmen heb je zo’n een sherpa, een gids nodig die de wegen en de gevaren kent om de hoogste berg ter wereld te beklimmen. Een normaal mens heeft zuurstofflessen nodig om deze berg te beklimmen. Zij hoeven dat niet omdat zij één zijn met hun omgeving.

Business Sherpa bestaat uit doorgewinterde ondernemers/investeerders die zelf succesvol zijn in het ondernemerschap. Zij kennen het ondernemerschap als geen ander en weten precies hoe je van een onderneming succes kunt maken. Zij zijn bekend met de risico’s die het ondernemerschap met zich meebrengt en hoe hierop in te spelen. Zij investeren met eigen kapitaal en expertise in ondernemingen met een groeiambitie die in een groeimarkt (willen) opereren.

De weg naar de top
Business Sherpa levert naast de investeringen die nodig zijn om kansrijke businessconcepten te realiseren ook de begeleiding die nodig is om ondernemingen tot de top van excellente organisaties te laten behoren. Dit doet Business Sherpa aan de hand van jarenlange ervaring, business kennis en expertise.
Business Sherpa staat voor een gedegen voorbereiding en een uitmuntende kennis van het ondernemerschap.

Business Sherpa is niet voor iedereen!
Business Sherpa is uitsluitend voor ondernemers die het ondernemerschap als topsport willen bedrijven.

  • Zit het ondernemerschap in uw DNA?
  • Bent u een ondernemer met een kansrijk concept voor een groeimarkt?
  • Hebt u verstand van die groeimarkt?

Stuur dan uw plan en motivatie naar info@www.zakenexpert.nl. Binnen 3 weken ontvangt u een schriftelijke reactie. Indieners van kansrijke plannen worden uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.

Investeerders opgelet!
Ben u aangesproken door het verhaal van Business Sherpa? Zou u als investeerder betrokken willen zijn bij Business Sherpa? Stuur dan een email naar info@www.zakenexpert.nl.