Grootste Simit Sarayı van Europa geplaatst

BCB netwerk event 2.0
4 oktober 2012
Vijfhonderdste pupil Business Coach Breda
18 maart 2013

19 februari 2013

Zaken Expert heeft de grootste Simit Sarayı van Europa geplaatst op de Winkelboulevard Zuid in Rotterdam. Simit Sarayı is een gerenommeerde Turkse koffie- en patisserie formule waar eenieder terecht kan voor een goede bak koffie en heerlijke verse deegwaren.

Met zijn ruim 340 vierkante meter is het niet verwonderlijk dat deze vestiging op de Beijerlandse Laan 44 de grootste van Europa is. Het betreft de vierde vestiging in Nederland en de tweede in Rotterdam.

De feestelijke opening van de vestiging afgelopen zaterdag was een groot succes. Prominente aanwezigen waren wethouder Karakus, deelraadsvoorzitter Yeyden en portefeuillehouder Yazir.

Simit Sarayı is sinds 2002 een goedlopende keten die over de hele wereld meer dan 30.000 mensen per dag voorziet in een gevarieerd aanbod van een verantwoorde en vooral lekkere hap of drankje. Ongetwijfeld zal dit beproefde concept ook op de Winkelboulevard Zuid een doorslaand succes worden. Zaken Expert is erg trots op haar bijdrage aan deze mooie aanwinst op de Winkelboulevard Zuid.