Directeur Zaken Expert ontvangt Drs. H.H. Horstingprijs

10 lessen voor de aanpak van winkelpleinen en -strips
16 februari 2012
Vier nieuwe zaken op Nolensplein Breda
16 april 2012

Farid Darkaoui, directeur van De Zaken Expert BV, is winnaar van de Drs. H.H Horsting – prijs 2011. Deze prijs bestaat uit een Triple-H-Award (een sculptuur ontworpen door kunstenaar George Belzer), een vaartocht door de Rotterdamse haven, een gefilmd portret en een geldbedrag. Hij heeft de prijs op woensdag 16 november in ontvangst genomen in de burgerzaal van het stadhuis van Rotterdam uit handen van burgemeester Ahmed Aboutaleb.

Farid Darkaoui : bescheiden en veelzijdig netwerker.

Farid Darkaoui (37) is directeur/oprichter van het bureau Zaken Expert BV, ‘vormgevers van stedelijke en economische ontwikkeling’. In die hoedanigheid is hij professioneel actief in meerdere steden (naast Rotterdam ook in onder meer Amsterdam, Den Haag en Breda). Naast en vanuit dit brede zakelijke netwerk heeft Darkaoui al op jonge leeftijd een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd bij diverse sport-, culturele en maatschappelijke initiatieven en projecten. Kenmerkend voor hem (en voor de naamgever van de prijs) is een grote mate van bescheidenheid en opereren achter de schermen, buiten het licht van de publicitaire schijnwerpers.

De winnaar van de Drs. H. H. Horsting – prijs 2011 is de man  achter onder andere sportclub MAR (voorzitter), scoutingclub IBR (medeoprichter), de Businessclub BMDE (medeoprichter/bestuurder),  koepelorganisatie voor interculturele businessclubs PRIO
(medeoprichter/bestuurder), Hef-groep (Raad van Toezicht), stichting Lokaal  (bestuurder) en andere activiteiten.

Voor meer informatie kijk op de site van het Historisch Genootschap Roterodamum