Alles over het starten van een onderneming. Gratis startersdag voor (pre)starters en jonge ondernemers

Synple wint Breda Startup Award, ook koffie-fietsenzaak Kamu in de prijzen
28 november 2016
Het succes van Hans dat begon bij een mail
5 januari 2017

Op donderdag 15 december organiseert Startersdagen.com in samenwerking met de Rabobank Breda en de Gemeente Brede/Business Coach Breda een gratis Startersdag in Graaf Engelbrecht te Breda. Deze bevat veel informatie en kennis over beginnend ondernemerschap en is bedoeld voor oriënterende starters, starters en eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud.

Waarom een startersdag?
70% van de beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven blijkt na 18 maanden alweer te zijn gestopt. Het gebrek aan een goede voorbereiding is daarvan meestal de oorzaak. Daarom biedt Startersdagen.com de kans op een goede voorbereiding door het organiseren van Startersdagen. Het evenement bestaat uit een rijk avondprogramma dat wordt gevuld met een startersmarkt, seminars, workshops en een netwerkborrel. Verschillende thema’s komen aan de orde, zoals financieel advies, ondernemersplan, klantmanagement, (online) marketing en reclame, bedrijfsbegeleiding en rechtsvormen.

Afwisselend programma
De startersdag kent een intensief en informatierijk programma wat bestaat uit een optioneel broodjesbuffet (optioneel),officiële opening en plenaire kennisdeling, startersmarkt en doorlopende seminars en workshops. De startersmarkt bestaat uit meerdere landelijke en regionale kennispartners en deze worden afgewisseld met meerdere rondes van kennissessies in de vorm van presentaties, workshops en masterclasses. Afsluitend vindt er een aangeklede netwerkborrel plaats.

Aanmelden
De startersdag is op donderdag 15 december in Graaf Engelbrecht Breda. Iedereen is welkom vanaf 17.30 uur voor een optioneel broodjesbuffet. Het officiële programma start om 18.30 uur. Deelnemen aan de startersdag is geheel gratis. Alleen het nuttigen van consumpties is op eigen rekening. Aanmelden kan via http://www.startersdagen.com/breda2016//. Hier staat ook meer informatie over de avond, de standhouders, de seminars en sprekers tijdens het evenement.